Auto lassen

Lassen is een kunst op zich en dient zo goed te gebeuren dat het bijna niet zichtbaar is. Echter moet herstelwerk voor de APK of RDW keuring wel weer zichtbaar zijn.

Advies en deskundig laswerk

Wij beheersen de kunst van het lassen tot in de puntjes van de vingers en is daarbij zeer kritisch op ons eigen werk. Aan plamuur hebben wij een hekel en dat gebruiken wij het liefst zo min mogelijk.

Met een scherp uurtarief en openheid in de werkzaamheden garanderen wij dat u volgende keer weer terug komt bij Autocare Schadeherstel.

Alles wat lasbaar is, is welkom. Uw auto voor APK keuring of oldtimer……Wij maken het perfect in orde.

Verschillende typen roestplekken, verschillende aanpak

Hoe de roestplekken gerepareerd moeten worden, is afhankelijk van de roestplek zelf. Is de roest beperkt tot één plek of zijn er meerdere roestplekken ontstaan? In dat geval is het complexer om te repareren en is er ook meer materiaal en tijd voor nodig. Hoeveel tijd en materiaal nodig is, hangt ook samen met hoe groot de roestplekken zijn. Auto laswerk is makkelijker uit te voeren op plekken die beter te bereiken zijn. Bij moeilijker te bereiken plekken kost het veel moeite om goed te kunnen werken en moeten er misschien wel eerst andere onderdelen of plaatwerk verwijderd worden.

Maak een werkplaatsafspraak voor schadeherstel